Plats traditionnels

  • Handi Ghost Laziz
    21.00 
  • Curry d’agneau, tomates,ongnons et gingembre
    Lamp curry with tomatoes, onions, and ginger
  • Gohst Sagwala
    16.00 
  • Boeuf braisé aux épinards
    Braised beef with spinac
  • Dam Ki Nali
    21.00 
  • Souris d’agneau au curry traditionnel
    Slow cooked lamp shank, classic curry
  • Hot & Vindaloo Curry
    17.00 
  • Agneau / Boeuf / Poulet
    Lamb / Beef / Chicken.
  • Murgh Karahi
    19.00 
  • Suprême de poulet sauté au gingembre, coriandre fraîche et piments verts .
    Supreme of Chicken in ginger fresh coriander and green chili sauce .
  • Luckhnowi Korma
    17.00 
  • Agneau / Poulet à la crème de noix de cajou et amandes.
    Lamb / Chicken in creamy cashewnuts and almonds sauce.
  • Butter Chicken
    17.00 
  • Suprême de poulet «Tikka» parfumé à la crème de cannelle et épices
    Supreme of chicken cooked in a cinammon creamy sauce.
  • Balti Gosht
    19.00 
  • Mijoté de boeuf au gingembre, garam massala et coriandre
    Beef curry of ginger, garam massala and coriander
  • Kashmiri Lamb Rogan Josh
    17.00 
  • Agneau aux épices traditionnelles du Cachemire
    Lamp cooked with Kashmiri spices
  • Chicken Khara Massala
    15.00 
  • Blanc de poulet et gingembre et piment de Cayenne.
    White chicken, ginger, and cayenne pepper
  • Venison Tikka Massala
    18.00 
  • «Tikka» de chevreuil au gingembre, piment vert et coriandre
    Venison Tikka with ginger, green chili and coriander
  • Murgh Ginger
    14.00 
  • Suprême de poulet parfumé au gingembre
    Supreme of Chicken with ginger
  • Tikka Masala
    16.00 
  • Boeuf / Poulet « Tikka » au gingembre, piment vert et coriandre
    Beef / Chicken Tikka ginger, green chilies and coriander sauce.